ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Gp114

mparmpekiou
Iwonapellet

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ GP114

Για λάτρεις του μπάρμπεκιου, είτε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες με το ίδιο, όμως, μεράκι για καλό ψήσιμο και ποιοτικές γεύσεις, σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μπάρμπεκιου με καπάκι που θα απογειώσει το γευστικό ερέθισμα και θα διευκολύνει το γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο.

mparmpekiou

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Η κατασκευή των μοντέλων μπάρμπεκιου και ψησταριάς της IWONAPELLETS αποφασίστηκε μετά από πολλή μελέτη των συνθηκών που καθορίζουν την υψηλή ποιότητα της διαδικασίας ψησίματος και του γευστικού αποτελέσματος. Με αυτά τα κριτήρια η επιλογή ειδικού παλαιωμένου χάλυβα και ξύλου είναι η ιδανική για τη συσκευή μπάρμπεκιου, ενώ συμπληρώνεται αρμονικά από ανοξείδωτο ατσάλινο καπάκι υψηλών προδιαγραφών, ειδικά διαμορφωμένο ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην εκάστοτε συσκευή της επιλογής σας.

Mparmpekiou-grill
Αναπαραγωγή Βίντεο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Για μπάρμπεκιου σε επιχειρήσεις εστίασης και όχι μόνο, αλλά και για υψηλής ποιότητας καπνιστή γεύση και υφή στο σπίτι, το ανοξείδωτο καπάκι IGP114 από την IWONAPELLETS θα σας χαρίσει το ίδιο αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου. Ακούσαμε τις συμβουλές καταξιωμένων σεφ και επαγγελματιών στο χώρο της μαγειρικής και του μπάρμπεκιου που συμφωνούν απόλυτα ότι το καπάκι κατά τη διάρκεια του ψησίματος θα σας χαρίσει κορυφαίες απολαύσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε!

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ

Αν αγαπάτε το λίγο πιο δύσκολο μπάρμπεκιου και τις μαγειρικές προκλήσεις, τότε με τον πλήρη εξοπλισμό μπάρμπεκιου από την IWONAPELLETS έχετε ό,τι χρειάζεστε. Για μεγάλες κομμάτια κρέατος με καπνιστή γεύση αλλά και φρέσκα ψάρια μεγάλου μεγέθους και ευαίσθητα στην υψηλή θερμοκρασία, προσθέστε το καπάκι στην ψησταριά σας κατά τη διάρκεια του μπάρμπεκιου και απολαύστε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ζουμερή γεύση και μαλακή υφή ακόμη και στα πιο σκληρά κομμάτια.

Mparmpekiou
bbq-80
BARBEQUE
Mparmpekiou

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ IWONAPELLETS

Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ψησταριών και μπάρμπεκιου, ξέρουμε να σχεδιάζουμε και να διαλέγουμε για εσάς πλήρης εξοπλισμούς και συσκευές υψηλών προδιαγραφών που θα κάνουν την εμπειρία μπάρμπεκιου συναρπαστική, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες. Με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας στην αγορά, το όνομα της IWONAPELLETS αποτελεί εγγύηση για ένα γευστικό ταξίδι που αρχίζει με την απόκτηση ενός μοντέλου μπάρμπεκιου IWONAPELLETS.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ

Η ομάδα της IWONAPELLETS, για μυρωδάτο ψήσιμο και κάπνισμα των ψητών σας αλλά και σταθερή φωτιά σας προτείνει να προτιμήσετε μεσαίου μεγέθους ξύλα από δρυς και οξιά, ή ακόμη και πορτοκαλιά ή κερασιά για εντυπωσιακή μυρωδιά. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε ώστε τα ξύλα να μην έχουν πολλή υγρασία ώστε να μην παραχθεί υπερβολικός καπνός και η διαδικασία να είναι γρήγορη. Χρησιμοποιήστε το καπάκι του μπάρμπεκιου κατά το ψήσιμο για να εξασφαλίσετε ακόμη πιο σιγανή και σταθερή φωτιά λόγω απουσίας οξυγόνου αλλά και καπνιστό αποτέλεσμα γεύσης.

Mparmpekiou
mparmpekiou
TIPS ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: ΜΑΡΙΝΑΔΑ

Για κρέατα, ψάρια, πουλερικά, θαλασσινά και λαχανικά με φρουτώδη ή όξινη γεύση, πλούσιο άρωμα και μαλακή υφή η μαρινάδα αποτελεί κλασική επιλογή, ιδίως κατά το μπάρμπεκιου. Προτιμήστε το μαρινάρισμα με λαχανικά ή φρούτα και εσπεριδοειδή για το κρέας, λεμόνι, ελαιόλαδο και ρίγανη για το ψάρι και παρόμοιες όξινες επιλογές για τα πουλερικά. Το κρέας παραδοσιακά χρειάζεται περισσότερη ώρα στη μαρινάδα από τα ψάρια και τα πουλερικά, ωστόσο, αυτό εξαρτάται άμεσα και από το μέγεθος των κομματιών. Η μαρινάδα σε συνδυασμό με τη χρήση καπακιού κατά το ψήσιμο θα ενισχύσει τη γεύση και τις μυρωδιές των χυμών των τροφίμων σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχή